"WEDDING BELLS"

“If I get married, I want to be very married.”
– Audrey Hepburn
DE MOOISTE DAG VAN ALLEMAAL…
WE BRENGEN DE EMOTIES EN HET GELUK VAN DEZE DAG TERUG TOT LEVEN. DOOR ONZE CREATIVITEIT TE GEBRUIKEN, WIJKEN WE AF VAN HET TRADITIONELE EN DIT MET UNIEKE FOTO’S ALS RESULTAAT.

INFORMATIE

HOE GA IK TE WERK?

Eerst leren we mekaar wat beter kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Ik luister vooral naar jullie ideeën en wensen, zodat jullie speciale dag onvergetelijk op beeld wordt gezet.

WAT IS DE PRIJS?

De prijs hangt helemaal af van jullie wensen. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal uren dat jullie graag hebben dat ik fotografeer. Geen “extra’s” voor kortere of langere uren… Persoonlijk en op maat!

HOEVEEL FOTO’S KRIJGEN WE?

Dit hangt natuurlijk af van het aantal uren dat jullie graag hebben dat ik fotografeer, maar voor een hele dag, loopt dit al snel op tot een 800 tal foto’s en meer…

HOE KRIJGEN WE DE FOTO’S?

Alle afgewerkte foto’s krijgen jullie op een mooie USB stick. Deze zit in een gepersonaliseerd doosje. Zowel de USB stick als het doosje zijn gemaakt van natuurlijk hout. Indien jullie dat wensen, is het ook mogelijk een fotoboek te maken. De prijs hiervan is opnieuw afhankelijk van jullie wensen/budget.

WIJ HOUDEN HELEMAAL NIET VAN POSEREN…

Geen probleem… Ik werk op een vlotte en prettige manier zodat, op het einde van de dag, jullie niet hebben gemerkt dat jullie geposeerd hebben!

BENIEUWD NAAR MEER?

Spreekt dit jullie allemaal aan? Bel of mail me, ik antwoord je zo snel mogelijk. Een vrijblijvend gesprek, om te zien of we de “klik” kunnen maken, is geen enkel probleem.

0
0
image
https://www.tomverbruggen.be/wp-content/themes/hazel/
https://www.tomverbruggen.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off